Ben jij een Agrimony?

Gepubliceerd op 20 juni 2023 om 22:58

Agrimony plant

 

De Agrimony plant is een hele sterke plant en komt uit de rozenfamilie vandaan. Ze kunnen zo’n 60 cm lang worden. Ze zitten graag op een zonnige plek en of in een stukje van de schaduw. Ze bevatten een prachtige gele kleur die je al gelijk vrolijk kunnen maken!

 

De geneeskrachtige mogelijkheden van de Agrimony

 

Agrimony planten hebben hele mooie eigenschappen. Ze hebben een goede uitwerking op de spijsvertering, darmontstekingen of bij galstenen. Daarnaast heeft de Argimony een goede uitwerking op de huid. De huid kan hierdoor sneller genezen en of juist ontstekingen voorkomen. Daarnaast bevatten ze veel vitamine B.

 

Herken jij klachten zoals slaapproblemen? Spanningen continue opslaan?  Achter een lach leven, maar een traan voelen? Bach Bloesems geven jou de kracht om achter jouw masker vandaan te komen! En je comfortabel te voelen in wie je bent en het uiten daarvan.

 

Uiteindelijk kan je maar een iemand worden en zijn en dat is jezelf! Agrimony helpt je daarbij 😊

 

Herken jij jezelf hierin?

 

Ik ben opgewekt en vrolijk. Je zal mij niet snel met een chagrijnig humeur zien. Ik ben de gangmaker op feesten en partijen! Ik lijk zorgeloos door het leven te gaan… maar in werkelijkheid laat ik liever niet merken hoe ik mij echt voel…Eigenlijk ben ik snel van slag af en ken ik veel eenzame momenten. Ik kom dan wel sterk over, maar eigenlijk voel ik mij zo niet. Emoties vind ik lastig om te uiten en ik vaak veel spanningen. Herken jij je in dit verhaal?

 

Agrimony mensen durven niet goed zichzelf bij anderen te zijn. Eerlijk zijn ten opzichte van zichzelf zal ervoor zorgen dat ze hun masker makkelijker durven af te zetten. En vanuit openheid zich makkelijker met de ander durven te verbinden. Hierdoor verdwijnt het lege en het eenzame gevoel wat veel Agrimony mensen hebben. Agrimony mensen willen niets liever dan gelukkig zijn! En dat niet alleen hun ogen meelachen, maar ook hun hart!