Leven vanuit je innerlijke kompas

Home » Consulten » Healing op afstand » Chakra- en aura Healing + Chakra flesje mix op maat

De chakra's

Onze chakra's zijn voortdurend in beweging, net als onze emoties. De ene keer voelen we ons goed, een andere keer een stuk minder. Tijdens een healing worden de chakra punten weer in balans gebracht. 

 

Langdurige emoties

Als klachten en of zware emoties langdurig aanhouden dan veranderd de energie van het aura naar een andere trilling. Dit merk je dan doordat je al wat langere tijd niet zo lekker in je vel zit, bepaalde patronen en of gedachtes steeds terugkeren, moeite hebt om bijvoorbeeld jezelf te zijn, iets los te laten, of weinig zielsvreugde. 

 

Bloesem Remedies op maat

Spirituele Bloesem Remedies maak ik speciaal en geheel op maat voor jou. Daarin meng ik alle ingrediënten die jij nodig hebt in jouw persoonlijke en unieke situatie. Dit is afgestemd op jouw gemoedstoestand, klacht of probleem Spirituele bloesem remedies buigen negatieve emoties om in het positieve. Waardoor jij je weer in je kracht komt te staan, een blij gevoel ervaart en daadwerkelijk verder kunt met jou miss hier op aarde!

☪ Beschrijving van de Chakra Remedies 


Deze bestaat uit 5 verschillende bloesemremedies.

Wortelchakra 

Deze prachtige mooie remedies herstellen de verbinding met de aarden en versterkt het bewustzijn. Ze helpen je herinneren waar het echt om gaat. En geven je een gevoel van acceptatie mee. Plezier en vreugde nemen de overhand. En helpen je om dat gene los te laten wat los gelaten mag worden. Ze helpen je ook bij het vinden van de juiste plek hier op de aarde!


2de chakra

Deze combinatie werkt op emoties en beweging. Oude en diep weggestopte worden vaak weggehaald. De chakra kan weer gaan stromen, doordat oude pijn losgelaten kan worden. Ook oude opgelegde patronen en blokkades worden losgelaten. Er komt daardoor ruimte voor je creativiteit. Daarnaast helpt het bij een onregelmatige menstruatie en bij klachten die met de overgang gekoppeld kunnen worden.


3de chakra

Deze remedie helpt jou om goed bij jezelf te blijven! En om datgene te manifesteren wat jij wil. Het helpt om vanuit de bron te gaan handelen. Je innerlijke vrede blijft hierdoor in balans. Helpt bij zelfacceptatie en om adequater met mensen en gebeurtenissen om te gaan,


4de chakra

Herstelt je zelfbeeld en hartenpijn kan beter los gelaten worden. Gevoelens kunnen weer worden geuit. De liefdevolle aandacht voor jezelf en een ander zal in omvang toenemen. 


5de chakra

Helpt je om uiting te geven aan hetgeen er in je leeft. Het versterkt de communicatie en de creatieve expressie. Hierdoor kan jij weer (echt) jezelf zijn!


6de chakra

Zit je veel in je hoofd? Deze chakra helpt jou om bij je wijsheid te komen en brengt je naar je intuïtie. Daar waar alle antwoorden liggen. En die je zullen helpen om het juiste pad te bewandelen en of om de juiste keuzes te leren maken.


7de chakra

Wil jij je graag spiritueel verder ontwikkelen? De zevende chakra helpt jou hierbij! Het verenigen van het aardse en de spirituele wereld wordt hiermee vergroot, versterkt en in balans gebracht. 


Hoe gaat een Chakra Healing + Chakra Bloesem Remedie in zijn werk?


1Jouw Chakra Healing + Remedie kun je bestellen door op de knop hieronder te klikken. 

2. Na ontvangst van de bevestigingsmail vraag ik dezelfde of de volgende (werk)dag om een recente foto. Daarin ontvang ik dan ook graag jouw vragen en of doelen. 

3. Ik vraag je tevens om een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden, zodat ik de Bloesem Remedie geheel en persoonlijk voor jou kan gaan samenstellen!

3. Na mailcontact, stuur ik je een mail wanneer de Chakra Healing klaar zal zijn.

4. Bij het versturen van de Bloesem Remedie krijg je een track en trace, zodat jij jouw pakketje eenvoudig kunt volgen. 

4. Bij een Chakra Healing zal ik een persoonlijk verslag via de e-mail in een word of pdf bestandje naar je toesturen, zodat je leest wat mijn bevindingen zullen zijn. 

5. Dit verslag is helemaal persoonlijk voor je uitgeschreven. 

 

Prijs:

€ 93,95,-

 

Hieronder kun je een Chakra Healing + Chakra Bloesem Remedie bestellen en ontvangen