Leven vanuit je innerlijke kompas

Wat zijn Zielsremedies?

Zielsremedies staan in verbinding met groei en ontplooiing van de ziel. Geest, lichaam en de ziel vormen een drie-eenheid. De ziel heeft vaak vele levenservaringen achter de rug. Niet alleen de ervaringen van dit leven worden in de ziel opgeslagen, maar ook van vorige levens. Al die ervaringen maken weer een verbinding met het Akasha gebied. Akasha is een kosmisch bewustzijn ofwel kosmisch geheugen. Het kosmisch geheugen bewaart alle informatie van jou en mij uit ons verleden, heden en toekomst!

 

De zielsremedies verbinden zich met diepe oude overleveringen. Deze prachtige remedies zorgen voor een diepe transformatie. En herstellen vastzittende patronen. Deze zielsremedies kunnen als losstaand middel gebruikt worden, maar ook ter ondersteuning van een zielsreading, gidsconsult, fotoreading of WhatsApp consult. 

Wat is het verschil tussen een zielsremedie of een 'gewone' bloesemremedie?

Elke remedie heeft weer zijn eigen specifieke werking. De ene remedie is niet beter dan de ander. Het is wel anders! De 'gewone' bloesemremedies zijn meer gericht op de geest en zijn goed van toepassing op het dagelijks leven. Terwijl de zielsremedies zich richten op een transformerende werking doordat het bewustzijn wordt geactiveerd.

Ben je op zoek naar Nieuwe Tijd Remedie? Klik dan hier