Leven vanuit je innerlijke kompas

De zielsremedies bestaan uit verschillende combinaties. Hieronder geef ik jou een uitleg welke dag zijn. Er kunnen heel veel verschillende combinaties gemaakt worden. En die maak ik dan ook persoonlijk & geheel op maat (zonder bijkomende kosten) 

Groepsziel


Deze combinatie bestaat ui de volgende remedies: Guldenroede, Hartgespan, Komkommerkruid, Living Star Light, Boerenwormkruid, Terra Extra & Trompetklimmer. 

 

De groepsziel die richt zich voornamelijk op een groep. En ook op de processen die zich in die groep bevinden. Veel mensen vinden het lastig om zich de verbinden met die collega, met hun buurvrouw, man en of met groepen mensen. Dit kan een heel leeg gevoel met zich meegeven in het dagelijks leven. Je kan je hierdoor eenzaam voelen en of zelfs opgesloten. 

Het is het tegenovergestelde van de ziel die zich juist graag met een ander wil verbinden! Deze remedie dringt door tot diep in de kern van je ziel. En zorgt ervoor dat er een neutraliteit ontstaat. Dit geeft een bepaalde mate van rust en vertrouwen. Door deze rust komt er ruimte en die ruimte is nodig om er voor te zorgen dat je conflicten in je relatie of werk sfeer weet op te lossen! 

Oerziel


Deze combinatie bestaat uit: Aarde Bescherming, Cel-Energie en Engelpoort, Living Star Light.

 

Ken je dat gevoel je niet thuis voelen op de aarde? Daar waar je bent? Je hebt 'alles' voor de buitenwereld om je heen. Familie, een leuke baan, vrienden, werk,  fijn huis, een partner of zelfs kinderen. En toch voelt het alsof je alleen bent. Kortom je voelt je niet thuis op aarde. De oorspronkelijk verbinding met je ziel is kwijtgeraakt. Deze ongelofelijke krachtige remedie geeft jou het vertrouwen om weer met jou zielen kracht in contact te komen! Je voelt de verbinding weer met je ziel, omdat je weet wat de keuze van je ziel is om hier op aarde te zijn. Je begint weer in contact te komen met dat proces en dat gevoel. Je wordt in het hier en nu gezet op een hele zachte maar krachtige wijze. 

Zielentroost


Deze combinatie bestaat uit: Divine Love, Kastanje Inktzwam, Komkommerkruid, Liefde, Living Star Light, Sneeuwklokje en Vogelmelk.

 

Als je merkt dat het je allemaal te veel wordt. Als de pijn zo groot is dat het dragen van die pijn erg moeilijk voor je aan het worden is. Zielentroost richt zich op je kracht, dat de opgedane pijn niet meer in je leven overheerst. Dat jij je levenspad weer verder kan vervolgen. Het geeft ook een verzachting van de pijn. En helpt bij zelfliefde. Deze bloesem remedie laat op een hele zachte wijze merken dat jij jouw muurtje mag afbreken. Dat het oké is. 

Zielenrust


Deze combinatie bestaat uit: Aarde Vortex, Witte Engel, Bolderik, Hartgespan, Kruidje Roer Me Niet, Living Star Light, Paarse Dovenetel, Slaapmutsje, Vingerhoedskruid, Zevenblad

 

Deze prachtige zielenrustremedie werkt ontspannend en helpt bij het loskomen van datgene wat losgelaten mag worden. Het hoofd heeft behoefte aan stilte, rust en ontspanning. Helpt bij het aarden, waardoor er rust komt. De ziel krijgt een veilige ruimte, hierdoor kan de ziel tot totale uitdrukking komen. Deze remedie brengt je weer naar de focus van jezelf. Ook goed te gebruiken als je niet in slaap kunt komen bij elektrische velden in je omgeving. 

De remedie zuivert en opent het derde oog. Dit zorgt ervoor dat je weer verbinding kunt maken met jezelf. En plezier in het leven weer kan toelaten! Het vertrouwen in de toekomst neemt toe en je gaat langzaam maar zeker weer open staan voor nieuwe ervaringen. 

Zielscreatie


Deze remedie bestaat uit: Aarde Creatie en Aarde Vortex met Witte engel. 

 

Deze remedie haalt je uit de strijd. De strijd die je kan voeren omtrent verplichtingen en dualiteit. Versterkt een positieve kijk en focus. Een nieuw begin kunnen beginnen vanuit innerlijk evenwicht, kracht en zekerheid. Het versterkt de eigen verantwoording en geeft gevoelens van zelfverzekerdheid. Het ontvangen word makkelijker en houd je bij stress vandaan. De verbondenheid met je innerlijke kern kan je blijven voelen. Daarnaast blijft de creativiteit, kracht, vreugde en stabiliteit behouden. 

Zielsmanifestatie 


Deze combinatie is gemaakt van: Oerziel, Ce;-Energie, Bosrank en Divine Angel. 

 

Het manifesteren van allerlei dingen op de aarde. Dit kan een baan zijn, een ontwikkeling, een relatie, een zielsproces. Deze remedie is vooral bedoelt als je de kracht mist om dat gene neer te zetten wat voor belang is van je ziel. Ze laten je zien wat echt belangrijk is. Het wezenlijke contact met jezelf. Deze remedie helpt om voorwaarts te gaan. En dat fijn voor jou mag blijven stromen. Het versterkt je authenticiteit en verbindt je met elke cel van je lichaam. 

Zielsontplooiing


Deze remedie bestaat uit de combinaties: Bescherming, Divine angel, Engel- en Lemurische Poort, Reuzenbalsemien, Het Spirituele Pad. 

Diepe groei en ontplooiing voor de ziel. Je ziel is goed verbonden en kan nu doorgroeien naar een volgend level. Het geeft moed en daadkracht. Je voelt je meer beschermd en durft vanuit dat gevoel ook sneller te groeien. Je kiest het pad van je hart, zonder dat je daarin verdrinkt in gevoelens van twijfels. Geeft lef om beslissingen te maken die je in je hart zou willen maken en die weg te kiezen die voor jou goed voelt en helemaal passend zal zijn.