Veelgestelde vragen - Mystiek Leven

Waarom werk je per e-mail?

Graag werk ik zo zuiver mogelijk. Dat betekent voor mij dat ik niet te veel in de energie van een ander terecht wil komen. Via deze manier houdt ik alles zo transparant mogelijk. En dat vind ik erg prettig!

Wanneer is het consult klaar?

Een consult wordt meestal binnen een week weer naar je teruggestuurd. Met uitzondering van de 1 vraag consulten. Deze worden zoveel mogelijk op dezelfde dag (uitgebreid beantwoord) en naar je teruggestuurd. Daarnaast worden de WhatsApp consulten ook vaak op dezelfde dag of een dag erna ingepland en beantwoord. 

Welke ondersteuning is er naast een foto- en of zielsreading, gidsconsult of healing nog meer mogelijk?

Om de werking van een consult voor langere tijd te laten werken, biedt ik naast de consulten Bloesem Remedies aan. Deze prachtige natuurlijke producten die ik geheel persoonlijk en op maat voor je maak hebben een unieke en krachtige werking. De Bloesem Remedies kun je gebruiken ter ondersteuning bij jouw zielsgroei, gemoedstoestand, probleem of klacht. Meer informatie vind je op deze link. 

Hoe vaak kan ik terugkomen?

Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf! De een wil graag elke week langskomen, de ander liever eenmalig of om de week. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en omstandigheden. 

Wat is een healing en healing op afstand? 

Energie is overal. Sterker nog alles is energie ;) een healing op afstand betekent dat door het uitzenden van gedachtes de energie daar komt waar je het naar toe stuurt.

We hebben aalemaal naast ons fysieke lichaam een energetisch lichaam. Dit kan door allerlei emoties zoals boosheid of angst uit balans raken. Hierdoor kunnen er blokkades ontstaan en klachten optreden. Healing betekent letterlijk heling. Healing geeft heling aan datgene wat uit balans is geraakt en wat geheeld mag worden. De universele energie stroomt daar waar het naar toe maar stromen en daar waar het nodig is. Er vind dan heling plaats op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak.