Leven vanuit je innerlijke kompas

Waarom werk je per e-mail?

Graag werk ik zo zuiver mogelijk. Dat betekent voor mij dat ik niet te veel in de energie van een ander terecht wil komen. Via deze manier houdt ik alles zo transparant mogelijk. En dat vind ik erg prettig!

Wanneer is het consult klaar?

Een consult wordt meestal binnen een week weer naar je teruggestuurd. Met uitzondering van de 1 vraag consulten. Deze worden zoveel mogelijk op dezelfde dag (uitgebreid beantwoord) en naar je teruggestuurd. Daarnaast worden de WhatsApp consulten ook vaak op dezelfde dag of een dag erna ingepland en beantwoord. 

Welke ondersteuning is er naast een foto- en of zielsreading, gidsconsult of healing nog meer mogelijk?

Om de werking van een consult voor langere tijd te laten werken, biedt ik naast de consulten Bloesem Remedies aan. Deze prachtige natuurlijke producten die ik geheel persoonlijk en op maat voor je maak hebben een unieke en krachtige werking. De Bloesem Remedies kun je gebruiken ter ondersteuning bij jouw zielsgroei, gemoedstoestand, probleem of klacht. Meer informatie vind je op deze link. 

Hoe vaak kan ik terugkomen?

Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf! De een wil graag elke week langskomen, de ander liever eenmalig of om de week. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en omstandigheden. 

Wat is een bloesemremedie?

Bloesem Remedies zijn vloeibare preparaten. Ze worden gemaakt van geteelde bomen, struiken of planten. De Bloesemremedies werken in op emoties en neutraliseren je stemming. Het is een zachte en 100 % veilige manier om je beter in je vel te laten voelen en je bewustzijnsniveau te verruimen. Ze zijn daardoor geschikt voor IEDEREEN

- kinderen

- volwassenen

- dieren.

De Bloesem rloesems kennen geen bijwerkingen en kunnen uitstekend gebruikt worden als ondersteuning in een coaching en of spiritueel traject. Het is een sterk energetisch ondersteuningsmiddel en werkt op de diepere lagen van de ziel. 

Wat is een healing en healing op afstand? 

We hebben aalemaal naast ons fysieke lichaam een energetisch lichaam. Dit kan door allerlei emoties zoals boosheid of angst uit balans raken. Hierdoor kunnen er blokkades ontstaan en klachten optreden. Healing betekent letterlijk heling. Healing geeft heling aan datgene wat uit balans is geraakt en wat geheeld mag worden. De universele energie stroomt daar waar het naar toe maar stromen en daar waar het nodig is. Er vind dan heling plaats op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. 

 

Energie is overal. Sterker nog alles is energie ;) een healing op afstand betekent dat door het uitzenden van gedachtes de energie daar komt waar je het naar toe stuurt.

Wat is Bach Blossom?

Bach Blossom (ofwel Bach Bloesems) zijn net als de Bloesem Remedies natuurlijke middelen om op een geheel natuurlijke wijze negatieve gemoedstoestanden om te zetten in positieve emoties. Ze ondersteunen je bij elke situatie op een natuurlijkepure & doeltreffende manier. De Spirituele Bloesem Remedies dienen vooral ter ondersteuning van de ziel, het bewustzijn en de chakra's.

Wat is zielsremedie?

Deze remedie gaat de diepte in. Het zorgt voor een transformatie en raakt diepgewortelde patronen aan. Deze patronen komen los en kunnen herstellen opgedane pijnen, blokkades en of moeilijkheden. Dit geeft grote rust voor de ziel. Vernieuwing en blijdschap.

Wat is een nieuwe tijd remedie?

Wat is een chakra remedies?