Wat betekent Bach Blossom?

Bach Blossom (ofwel Bach Bloesems) zijn net als de Bloesem Remedies natuurlijke middelen om op een geheel natuurlijke wijze negatieve gemoedstoestanden om te zetten in positieve emoties. Ze ondersteunen je bij elke situatie op een natuurlijkepure & doeltreffende manier. De Spirituele Bloesem Remedies dienen vooral ter ondersteuning van de ziel, het bewustzijn en de chakra's.

Wat is een Bach Bloesem?

Bach Bloesems zijn vloeibare extracten van planten en bomen. Zij hebben een positieve werking op storende emoties en de daarbij horende gemoedstoestanden. Je kunt hierbij onder andere denken aan neerslachtigheid, veel onrust of stress. 

Voor wie is Bach Bloesem bedoeld?

 • Voor baby's
 • Voor kinderen
 • Voor volwassen
 • Voor senioren 
 • Voor dieren

De smaak van Bach Bloesem

Het heeft een neutrale, waterige smaak. In de vorm van druppels. Bach Bloesem zijn qua smaak ook prima voor kinderen te gebruiken.

Wanneer heb ik de Bach Bloesem in huis?

Je ontvangt het verzonden pakketje meestal binnen 1 tot 3 (werk)dagen thuis of je kunt het pakketje ophalen bij een afhaal locatie van PostNL.

Hoe bestel ik een Bach Bloesem Mix?

 1. Kies het thema en de hoeveelheid flesjes.
 2. Reken af met de gewenste betaalmethode.
 3. Na afloop van je bestelling stuur ik jou een aantal korte vragen om een geheel en volledig mix op maat samen te stellen. Het beantwoorden van de vragen is niet verplicht. Geen reactie betekent dat de mix volgens de informatie op de website wordt gemaakt.

Hoe kan ik de Bach Bloesem druppels aan een dier geven?

 • In het drinkwater doen (wel kijken of het helemaal opgedronken wordt)
 • Met het eten mengen.
 • Bij honden zou je het op een koekje of snoepje kunnen druppelen.
 • Je mag de druppeltjes ook achter hun oren of snoet wrijven. De werking blijft hetzelfde. 

Krijg ik korting als ik meerdere flesjes bestel? 

Ja, als je meer dan 1 flesje bestelt, dan krijg je bij het tweede flesje € 10,00 euro korting en bij het derde flesje  € 20,- euro korting etc.

Hoeveel flesjes kan ik het beste bestellen?

Je kunt zoveel flesjes bestellen als je wilt. Wil je een blijvend resultaat dan volstaat 3 maanden. Dit komt neer op 3 flesjes. Dit is echter geen verplichting. Als je liever 1 of 2 flesjes wil uitproberen, dan kun je daar met een gerust hart mee beginnen!

Wanneer moet ik stoppen met de Bach Bloesem?

Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wel is het van belang voor de werking van de kuur om het ongeveer 3 maanden te gebruiken. De kans om blijvend of langdurend van klachten af te komen is dan het grootst.

Bestelling gedaan en dan?

Dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag! Alle bestellingen worden met veel zorg bereid en klaargemaakt. Elke bestelling wordt persoonlijk voor je klaar. En zodra je een bestelling bij Bach Blossom plaatst krijg je een bevestiging. Nadien als het pakketje is opgestuurd kun je het volgen via een track & trace van PostNL of DHL. 

Hoeveel druppels Bach Bloesem moet ik innemen?

Minimaal 4 tot 6 keer per dag en circa 4 druppeltjes. 

Het innemen van de 16 a 24 druppels kun je verspreidt over de dag doen, bijvoorbeeld;

- 's Morgens 4 druppels

- 's Middags 4 druppels

- 's Avonds 4 druppels

- 's Nachts 4 druppels

Welke kan ik het beste kopen, een standaard mix of een op maat gemaakte mix?

Elke Bach Bloesem remedie wordt door mij persoonlijk en op maat samengesteld, het maakt daarbij dus niet uit of je een 'standaard mix' koopt of eentje op maat wilt laten samenstellen. Als je op www.bacblossom.nl bent kies je het thema dat jou het meeste aanspreekt of je kiest voor de optie persoonlijk op maat mix. Bijvoorbeeld als je niet kunt kiezen of het gewoon niet weet. Na de bestelling krijg je een e-mail met een paar korte vragen. Aan de hand van die antwoorden maak ik een persoonlijke mix voor je klaar.

Wat is het verschil tussen Bach Rescue en Bach Bloesem?

De Bach Rescue zijn uitstekend geschikt voor ingrijpende emotionele gebeurtenissen die een enorme impact op je leven hebben en je volledig uit balans kunnen halen. Voorbeelden hiervan zijn hyperventilatie, examens of het ervaren van acute angsten. 

Waar bewaar ik het pipetflesje?

 • Bewaar het op een koele plek (maar niet in de koelkast)
 • Bewaar het op een droge plek
 • Houdt het uit het zonlicht
 • Zorg ervoor dat je de dop er goed opdraait
 • Niet in de buurt van een warme kachel. 

Wanneer is er resultaat?

Dit verschilt per persoon, daarnaast is het ook afhankelijk van in hoeverre je de Bach Bloesem consequent gebruikt. De eerste resultaten zijn vaak al binnen een paar dagen of weken zichtbaar. 

Hoelang de druppels innemen?

Om ervoor te zorgen dat je een blijvend effect creëert en een zo lang mogelijk resultaat hebt, wordt een kuur van 3 maanden aanbevolen. 

Hoe moet je de Bach Bloesems innemen?

Je kunt de Bach Bloesems oplossen in water, hierdoor neem je de druppeltjes verdund in. Je kunt het ook rechtstreeks innemen door het water weg te laten en met een thee lepeltje op te drinken. Bij het innemen via de mond is het belangrijk dat de tong het pipetje niet aanraakt. Dit in verband met de hygiëne. Je kunt er ook voor kiezen om 16 of 24 druppels van elke samenstelling in een flesje water te doen. Dit kun je meenemen naar je werk en gedurende de dag drinken. 

Kan ik verslaafd raken aan de Bach Bloesems?

Daar kan ik kort over zijn: nee. Bach Bloesem is volledig samengesteld op basis van natuurlijke bloesems. 

Het is 100 % veilig en kent dus geen bijwerkingen, hierdoor kun je er dus ook niet aan verslaafd raken. Zelfs baby's en pasgeboren kindjes mogen hiervan gebruik maken.

Ik ben zwanger, mag ik de Bach Bloesem gebruiken? 

Als je zwanger bent en of bezig bent om zwanger te raken, is het geen enkel probleem om met de Bach Bloesem te beginnen en of om er gebruik van te maken. Bach bloesem zijn 100 % veilig. Sterker nog ze kunnen juist een positieve uitwerking hebben op je gemoedstoestand!

Welke Bach bloesems zitten er in een mix?

Doordat elke mix anders is en op maat samengesteld, verschilt dit per persoon. De specifieke samenstelling wordt daarom niet meegegeven.  

Ik ben hoog sensitief, mag ik de Bach Bloesem gebruiken?

Jazeker! Juist door hun hoge gevoeligheid kan er sneller resultaat zijn.

Zijn er ontwenningsverschijnselen als ik stop? 

Er is geen sprake van ontwenningsverschijnselen. Bach Bloesems zijn 100 % veilig en niet verslavend.

Zijn Bach Bloesems geschikt voor mijn dieren? 

Bach Bloesem is geschikte voor alle dieren. Denk aan honden of katten.

Wat is het verschil tussen het gebruik van deze flesjes of uit een winkel?

In de winkel of op het internet worden klant -en- klare Bach Bloesem mixen verkocht. Aan de hand van een mix nummer kies je dan datgene wat je nodig hebt. Deze zijn op basis van klachten samengesteld. Niet op basis van persoonlijke problemen, gevoelens of situaties. Het is GEEN mix op maat. De flesjes in de winkel bevatten zo'n 27 % of meer alcohol. De flesjes worden immers niet versbereid en leggen een langere weg af voordat ze bij de consument aankomen. De flesjes bij Bach Blossom worden geheel versbereid en gaan rechtstreeks naar de klant. Er zitten 10 druppels biologische cognac in op basis van 50 ml. De alcohol die er in zit is dus eigenlijk verwaarloosbaar. De flesjes zijn in de winkels 10 ml. De samenstelling van de flesjes bestaan bij Bach Blossom uit verschillende soorten Bach Bloesems. In de winkel is dit 1 enkelvoudige Bach Bloesem. 

Wat zit er in een Bach Bloesem mix? 

Zuiver bronwater gevuld met 10 druppeltjes biologische cognac of brandy. Het mixen van Bach remedies betekent dat ik aan de hand van jouw hulpvraag en emotionele symptomen ga kijken welke Bach Bloesems daarbij horen. Op deze manier krijg je een geheel op maat gemaakte Bach Bloesem mix! Dit is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Gaat Bach Bloesem goed samen met borstvoeding? 

Borstvoeding geven en Bach Bloesem gebruiken is een uitstekende combinatie. 

Is overdosering mogelijk bij Bach Bloesem?

Nee, dat is niet mogelijk. Op het moment dat je te veel neemt zal het niet meer of minder werken.

Hoelang kun je met 1 flesje Bach Bloesem doen?

De flesjes hebben allemaal een inhoudt van 50 ml. Als je 4 x 6 druppels gebruikt dan zal het flesje ongeveer 1 maand mee gaan. 

Zit er alcohol in de Bach Bloesems? 

Er zit een heel klein beetje alcohol in. Het is zo weinig, omdat het ook gemend is met mineraalwater. Door het gebruik van een heel klein beetje alcohol voorkom je bederf. Bij baby's zit er GEEN alcohol in. Het is zo weinig dat het verwaarloosbaar is

Ik gebruik medicatie, kan ik Bach Bloesem gebruiken?

Ja hoor, dat gaat goed samen. Het beïnvloedt elkaar niet.

Welke bijwerkingen hebben Bach Bloesems? 

Bach Bloesems kennen geen bijwerkingen.