Coachingstraject

Een coaching traject helpt jou bij het zetten van nieuwe stappen in jou leven, relatie of werk. 

Zit jij vast in je leven of in bepaalde patronen? Zou je het graag anders willen zien? 

Zit je niet lekker in je vel of wil je je innerlijk kind helen? 

Dit coaching traject is er voor jou! Door veelvuldig vragen van klanten en de situaties uit de praktijk heb ik besloten om een persoonlijk traject met jou als klant te beginnen. 

Leg me jou situatie uit. Wat er aan de hand is? Waar wil jij graag in geholpen worden? 

Daarna gaan we samen kijken of ik de juiste (spiritueel) coach voor jou ben. Als we dit weten kunnen we het coaching traject inplannen. 

Het coachingstraject is volledig online. De begeleiding is persoonlijk. Ik zal al m'n coaching én spirituele vaardigheden inzetten om jou in dit (intensieve) traject te helpen. De live gesprekken zullen via whatsapp plaatsvinden.

Dit gesprek zal 60 minuten duren. Met live bedoel ik dat zowel jij als ik samen op dezelfde tijd online zullen zijn. De gegeven oefeningen die na de whatsapp gesprekken kunnen plaatsvinden zal ik per e-mail naar jou opsturen. Deze oefeningen helpen jou in je persoonlijk proces en bieden ondersteuning. 

Naar aanleiding van de gegeven oefeningen mag je tijdens het coaching traject gedurende 4 weken via de e-mail om ondersteuning vragen.

Ik zal met je meekijken, je helpen, ondersteunen en je vragen beantwoorden. 

Lees voor het aangaan van dit traject de disclaimer. Bij het aangegaan van dit traject ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden.