Toen ik als begeleider in de zorg op de afdeling psychiatrie werkte, raakte ik steeds meer gefascineerd over het denken en voelen van mensen en ging ik steeds meer lezen over intuïtie, spiritualiteit, je hogere zelf en psychologie.

 

Ik ben toen gaan studeren voor relatiecoach, deze opleiding lag mij aan het hart! Toen ik in 2012 de Registercounselor opleiding met succes had afgerond, ben ik me gaan toeleggen op intuïtieve cursussen en opleidingen. Ik ben me gaan specialiseren in het geven van een energetische healing, zielsafstemmingen, Lenormand kaartleggingen en medium consulten.

Naarmate ik ouder werd besefte ik dat mijn helderziend- en helderwetendheid altijd al aanwezig waren. Alleen als kind besefte ik dat niet goed. Naarmate ik ouder werd en de gebeurtenissen die ik toen voelde uit zag komen, besefte ik steeds meer dat ik hier wat mee wilde gaan doen!

De informatie die ik doorkrijg via de spirituele wereld kan ik mooi combineren met mijn kennis en ervaring als relatiecounselor en coach. Deze kennis, informatie en ingevingen worden gebundeld en geef ik graag aan jou mee.