Leven vanuit je innerlijke kompas

Welkom :) wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Niset en ik woon in het mooie Friesland, maar ben geboren en opgegroeid in 't Gooi. Eigenlijk ben ik mijn hele leven al geïnteresseerd in spiritualiteit en de mens.

Toen ik als een begeleider in de zorg op de afdeling psychiatrie werkte, raakte ik steeds meer gefascineerd over het denken en voelen van mensen en ging ik steeds meer lezen over intuïtie, spiritualiteit, je hogere zelf en psychologie.

 

Ik ben toen gaan studeren voor relatiecoach. Deze opleiding lag me aan het hart! Toen ik in 2012 deze opleiding met succes had afgerond, ben ik me vooral gaan toeleggen op intuïtieve cursussen en opleidingen. Ik ben mij gaan specialiseren in het geven van een energetische healing, zielsafstemmingen, Lenormand kaartleggingen, medium consulten, relatiecoach en als specialisatie gebied het innerlijk kind. 

Naarmate ik ouder werd besefte ik dat mijn helderziend en helder wetend altijd al aanwezig waren. Alleen toen ik kind was besefte ik dat niet zo goed. Naarmate ik ouder werd en gebeurtenissen die ik toen voelde en zag uitkwamen, besefte ik steeds meer dat ik hier wat mee wilde gaan doen. 

De informatie die ik doorkrijg via de spirituele wereld kan ik mooi combineren met mijn kennis en ervaring als relatiecounselor en coach. Deze kennis, informatie en ingevingen bundel ik en geef ik graag aan jou mee.