Fotoreading

Met een fotoreading ontdek jij meer over jezelf of een ander

Wat is een fotoreading?

Een fotoreading is een prachtig moment met alle boodschappen die doorgegeven mogen worden. Dit is een heel persoonlijk en intiem moment. Je krijgt tijdens een fotoreading inzicht in je leven én andere mooie, verhelderende boodschappen.

Tijdens een fotoreading kijk ik aan de hand van foto’s en jouw persoonlijke vragen naar verschillende gebieden. Onderwerpen van een fotoreading zijn onder andere liefde, werk en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat op dat moment van belang is in jouw leven zal tijdens de fotoreading naar boven komen.

Een fotoreading is er voor jezelf, een dierbare, (huis)dier, werk, woning of specifieke situatie.

Gedurende de fotoreading is er alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke vragen. Deze vragen kunnen over allerlei onderwerpen gaan. Ik geef je graag alvast wat voorbeelden:

In een fotoreading komt veel waardevolle en persoonlijke informatie naar boven. Omdat het gaat om informatie die voor jou belangrijk is, wil je deze natuurlijk niet vergeten. Daarom werk ik de complete fotoreading voor je uit. Deze stuur ik je na de reading toe per e-mail of PFF bestand. Een fotoreading van Mystiek Leven is een waardevolle ervaring. 

Een fotoreading geeft je antwoorden op jouw vragen. Antwoorden die jou verder brengen. Voorbeelden van antwoorden zijn:

Er zijn drie varianten van een fotoreading: een reading met één foto, twee of drie foto’s. Het mag een foto van jezelf of een ander zijn. Het kan ook gaan om een overleden persoon, dier of het specifiek invoelen op een woning of situatie. 

Het liefst ontvang ik een  recente foto en jouw vragen en/of doelen. Zorg dat het gezicht en de ogen duidelijk te zien zijn op de foto.

Na ons contact laat ik je weten wanneer de fotoreading klaar is. De fotoreading wordt via de e-mail in een Word of PDF bestand naar je verzonden. Deze is helemaal persoonlijk voor jou geschreven.