Wat zijn gidsen?

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 11:54

Gidsen worden ook wel engelen genoemd en bezitten veel wijsheid en hebben vele levenservaringen opgedaan. Spirituele gidsen helpen en begeleiden mensen op aarde met hun zielsmissie, zielsgroei en zielsprocessen. Ze zijn energetische zielen die ooit als mens geleefd hebben, maar nu geen lichaam meer hebben. Een gids kent jou persoonlijk, in je doen en laten, wie je bent en of wat je nodig hebt. Een gids kan zowel man of vrouwelijk zijn. En laten zich vaak menselijke vorm zien. Dit doen ze omdat wij mensen gewend zijn en dan dus niet schrikken. Je gids is een soort familie van jou. Ze zijn graag bij je en het is hun missie om jou te helpen en je te begeleiden in je zielsgroei!

 

Iedereen heeft een hoofdgids en of een hulpgids. De een heeft een hulpgids en de andere meerdere. Dit is afhankelijk van het proces waar je op dat moment in zit. Er vinden daarin dus gedurende je leven wel wat verschuivingen plaats. Je gids heeft een hechte band met je. Je (hoofd) gidsen kiezen voor jou en om dit leven samen te leven.

 

Ben jij bewust van je gids? Weet je zijn of haar naam? Als je niet bewust bent van je gids, betekent dit nog niet dat je er geen een hebt! Bewust leren worden van je gids kost tijd. Om je bewust te worden van je gidsen kun je via een diepe mediatie of ontspanning de trillingen en frequentie van je gidsen leren voelen. 

 

Gidsen hebben heel veel onvoorwaardelijke liefde. En je kunt ze altijd om raad kan vragen! Weet dat ze je na 1 keer al gehoord hebben, maar dat ook zij rekening moeten houden met je eigen vrije wil. En hetgeen je naar de aarde toe voor gekomen bent. Ze mogen je dus inspireren, helpen en beschermen in belang van je zielsmissie en of groei! Je bent zelfs immers altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. 

 

Wat is een zielsgroep? 

Een zielsgroep daar ben je spiritueel mee verbonden en bestaat uit verschillende zielen. Het ontmoeten van een ziel uit je zielsgroep of zielsfamilie brengt groei en levenslessen met zich mee. Dit is vaak met elkaar afgesproken en ligt vast in je levenslessen. De zielen uit je zielsgroep hebben een zelfde soort trilling waarmee je tot elkaar verbonden bent. De ontwikkeling van je familie loopt daarin door. Je groeit door hen een bepaalde richting in, waardoor jij jou weer dichter bij je zielsplan komt of daar juist weer mee in balans komt! 

Vaak tijdens een ontmoeting van je zielsfamilie is er een sterke verbinding te voelen. Je voelt je er snel vertrouwd mee, ook al ken je diegene nog niet goed of zie je elkaar voor het eerst. Wijsheid en herinneringen zijn allemaal opgeslagen in je hogere ziel. Je weet dus 'onbewust' meer dan je bewust van bent!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.